Arbeta som röstmottagare vid EU-valet 2019

Valnämnden i Staffanstorps kommun söker nu intresserade personer som vill jobba som röstmottagare under EU-valet 2019. Som röstmottagare delar du ut valkuvert, håller ordning i vallokalen, tar emot röster samt räknar rösterna vid valdagens slut. Du får timarvode för din insats.

Arbetet kräver ett hjälpsamt och vänligt sätt och ställer höga krav på noggrannhet. Röstmottagaren ska medverka till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert.

För att jobba som röstmottagare vid valet till Europaparlamentet 2019 så kommer det vara krav på att genomgå en utbildning som valnämnden i Staffanstorps kommun anordnar. Datum och tid för denna utbildning kommer att meddelas till de som blir förordnade som röstmottagare.

Är du intresserad av att arbeta som röstmottagare vid EU-valet 2019 är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till valnamnden@staffanstorp.se senast 2019-01-31.

Erbjudande om att jobba som röstmottagare kommer skickas ut till berörda personer under tidig vår 2019

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Arbeta som röstmottagare vid EU-valet 2019

 1. Hej,
  Har tidigare jobbat som valarbetare i Veberöd när vi bodde i Lunds kommun.
  Med vänlig hälsning
  Marianne

  1. Hej Marianne!

   Skicka ett mejl till valnamnden@staffanstorp.se om du vill anmäla ditt intresse för att arbeta som röstmottagare.
   Med vänlig hälsning Andreas, kansliet


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »