Arbeta som röstmottagare vid EU-valet 2019

Valnämnden i Staffanstorps kommun söker nu intresserade personer som vill jobba som röstmottagare under EU-valet 2019. Som röstmottagare delar du ut valkuvert, håller ordning i vallokalen, tar emot röster samt räknar rösterna vid valdagens slut. Du får timarvode för din insats.

Arbetet kräver ett hjälpsamt och vänligt sätt och ställer höga krav på noggrannhet. Röstmottagaren ska medverka till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert.

För att jobba som röstmottagare vid valet till Europaparlamentet 2019 så kommer det vara krav på att genomgå en utbildning som valnämnden i Staffanstorps kommun anordnar. Datum och tid för denna utbildning kommer att meddelas till de som blir förordnade som röstmottagare.

Är du intresserad av att arbeta som röstmottagare vid EU-valet 2019 är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till valnamnden@staffanstorp.se senast 2019-01-31.

Erbjudande om att jobba som röstmottagare kommer skickas ut till berörda personer under tidig vår 2019