Lilla allmänbildningspriset 2018

Hjärups skola

Idag fick eleverna i klass 5c tårta och prispengar för att de fått bästa resultat i Staffanstorps kommun i ”Vi i femman-uttagningen”. Stort grattis till eleverna i klass 5c på Hjärups skola!

Utbildningsnämndens ordförande, Åsa Ekstrand, och utbildningschef, Krister Åkesson, delade ut prispengen på 10 500 kronor som ska användas till aktivitet med inslag av allmänbildande karaktär. Tvåa blev årskurs 5 i Kyrkheddinge skola och trea blev Stanstorpsskolan klass 5A. Det är åtta klasser i Skåne som går vidare i Vi-i-femman, men tyvärr ingen från våra skolor i år.

Stolta lärare i klass 5c på Hjärups skola är Maria Nilsson, Joakim Lindekrans och Maria Ling.

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »