Fem bostadshus börjar byggas vid Roos damm under våren. Illustration: Lloyd arkitekter AB

Visa bilden i full storlek.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Fem bostadshus börjar byggas vid Roos damm under våren. Illustration: Lloyd arkitekter AB

 1. Hej!

  Vänligen kontakta mig för mer information och intresseanmälan för projektet Roosdamm.

  MVH/Eva Lundberg

  1. Hej Eva
   Jag får de dig kontakta exlpoatören för information och intresseanmälan. Mer information hittar du på tidigare inlägg om området.
   Vänligen Marie, Staffanstorps kommun


 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »