Parkeringen vid Rådhuset avstängd

Parkering. Foto: Lisbeth Svensson

Måndagen den 18 februari är halva parkeringen vid Rådhuset avstängd mellan klockan 7 och 16. Detta på grund av beskärning av träden som står i anslutning till parkeringen.

Vi hänvisar till parkeringarna vid Balders skolan och Nordstrands väg.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Parkeringen vid Rådhuset avstängd

 1. Varför skall dessa ”friska” träd beskäras, det är väl helt onödigt. När vi flera gånger bett om samma åtgärd för trädalle´n på Nevisborg ner till Stora o Lilla Emilia så var det nobben men samma mening. Träden behövs för bla bla och låt dem växa de är ju friska, att de totalt förmörkar för lägenheterna och växer in över tomterna lämnades utan åtgärd från er sida.
  Det är tydligen mer värt när det är nära kommunhuset tydligen.

  1. Hej,

   Beskärningen av träden vid Torgets parkering utfördes för att fri höjd för cyklister inte uppfylldes här.

   Med vänlig hälsning
   Pär Larsson, Gatuingenjör


 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »