Julia Sigova och Anton Lasine – Musikaliska akvareller

Varmt välkomna till en klassisk konsert fredagen den 22 mars kl 19.00 i Staffanstorps Konsthall. Vi firar 2 jubileum: Beethoven 250 år – 2020 och Bernstein 100 år 2018 och kommer att få ta del av ett stort klassiskt äventyr med en spektakulär avslutning: Ravels Sonata!

För ett par år sedan gästade duon oss i Staffanstorps Konsthall med en bedövande vacker och storslagen konsert. Nu har vi åter nöjet att få ta emot dem med ett nytt strålande program att avnjutas i Konsthallens vackra rum med sin underbara akustik. Julia Sigova, flygel och Anton Lasine, hemmahörande i Staffanstorp, violin.

Mer om Julia Sigova och Anton Lasine

kl 18.30 Dörrarna öppnas
kl 19.00 Konsert
kl 19.40 Paus med mingel och förfriskningar
kl 20.00 Konsert
kl ca 21.00 Vi rundar av

Biljetter: ord. pris: 150 kr, barn/unga tom 16 år: 50 kr, medlem i Konsthallens Vänner: 125 kr
Biljettförsäljning i Konsthallen: vid dörren konsertdagen från kl 18.30

Arr: Kultur Staffanstorp i samarbete med Konsthallens Vänner.

Mer information här

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »