För dig som är folkbokförd i Falu kommun

Söndagen 7 april är det omval till kommunfullmäktige i Falu kommun. Därmed finns möjlighet för den som är folkbokförd i Falu kommun att förtidsrösta i omvalet i landets samtliga kommuner.

I Staffanstorps kommun har du som är folkbokförd i Falu kommun möjlighet att förtidsrösta på Medborgarkontoret i rådhuset, nu på lördag  30 mars mellan klockan 10 och klockan 14. Ta med dig ditt röstkort och din legitimation.

Plats: Medborgarkontoret, Rådhuset, Torget 1 i Staffanstorp.

Tid: 30 mars, mellan klockan 10.00 och klockan 14.00.

Observera att endast personer som är folkbokförda i Falu kommun har möjlighet att rösta i omvalet.

Vid frågor, kontakta valsamordnare Mats Doona via kommunens växel på 046-25 11 00.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till För dig som är folkbokförd i Falu kommun

 1. Falu kommun? Eller Staffanstorps kommun?

  1. Hej Olle!

   Tack för din kommentar. Som det står i texten gäller detta omvalet till kommunfullmäktige i Falu kommun. När det är omval har de som är röstberättigade i val till kommunfullmäktige, i det här fallet de som är folkbokförda i Falu kommun, möjlighet att förtidsrösta i landets samtliga kommuner, precis som vid ett ordinarie val. Samtliga kommuner ska informera om möjligheterna att förtidsrösta.

   Vänligen,
   Mats Doona, valsamordnare.


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »