Ljudbävning i Staffanstorps konsthall

Performance av Niklas Hellberg och Mathias Landaeus samt diktuppläsning av Daniel Boyacioglu, allt tar plats mitt i utställningen ”Mitt i rummet” i Staffanstorps konsthall. Ett uruppförande – en världspremiär den 11/5 kl 19.00!

Daniel Boyacioglu är poeten som tidigt 2000-tal introducerade spokenword-dikten i Sverige och sedan dess släppt sju böcker, tre album och uppträtt på allt ifrån operascener till hiphopklubbar. Har vunnit SM i Poetry Slam 2 gånger.

Mathias Landæus är med sina 15 album och flertalet samarbeten den jazzpianist som med störst nyfikenhet och i över två decennium hittat nya sätt att överraska publiken, recensenterna kallar honom för ”den minst förutsägbara jazzaktören i landet”.

Niklas Hellberg, konstnär är född 1964 och bor i Askeröd, Skåne. Hellberg är utbildad vid Konstfack Stockholm 1984-85, och på Forum Malmö 1985-90. Aktuell just nu med ”Mitt i rummet” i Staffanstorps konsthall, ”Mellan Väggar” samt Ljudbävning den 11 maj.

Välkomna till en oförglömlig afton!

Läs mer om artister och biljetter