Stort intresse för Staffanstorps dansfestival i helgen

Det är stort intresse inför årets upplaga av Staffanstorps dansfestival. Arrangören räknar med fullt hus. Foto: Gustav Plantin

Intresset är på topp inför dansfestivalen på Staffansvallen den 24 och 25 maj.
– Vi räknar med storpublik. Biljettförsäljningen ligger redan över snittet från förra året och sista veckan brukar det bli rusning, säger Gustav Plantin, ordförande i Staffanstorps United.

– Detta blir en stor folkfest. Det är superkul och kul är också att biljetterna till mat och allsång nästan är slut. Det ser bra ut, vi förväntar oss att det blir närmare fullsatt.
– Syftet och tanken bakom dansfestivalen är att vi vill göra något trevligt utöver fotbollen som gagnar både klubben, ungdomsverksamheten och våra medborgare. Allt överskott går till vår ungdomsverksamhet, understryker Gustav Plantin.

Lokalt stöd

Staffanstorps dansfestival genomförs med stöd från Staffanstorps kommun som ställer upp med både mark och säkerhetsenhet, samt från lokala sponsorer.
– Det är vi mycket tacksamma för. Vi jobbar lokalt även sponsor- och samarbetsmässigt med mat från Gästis, tält från Evivent, ljud och ljus från Zirapp, Karaten bygg är med och bygger dansområdet och Guldkanalen sponsrar.

Eldsjälar

Ett 15-tal eldsjälar har jobbat ideellt med planering och under festivalen ser cirka 200 ideella till att det hela flyter på.
– Biljetterna till dansgalan säljs både via nätet och på Sportringen i Staffanstorp samt vid entrén om det finns biljetter kvar. Men vid entrén är de 100 kr dyrare så det är klokare att förköpa via nätet eller på Sportringen. Förköp är alltid rabatterat, tipsar Gustav Plantin.

Fredag 24 maj

18.00 Insläpp matgäster
18.30 19.30 Sommarbuffé och allsång med Per-Ola Sandberg, Guldkanalen
19.30 Öppet insläpp
20.00 Stora tältet: Perikles & BlackJack. Partytältet: DJ Jarny & DJ Wiberg

 

Lördag  25 maj

18.00 Insläpp matgäster
18.30 19.30 Sommarbuffé och allsång med Per-Ola Sandberg, Guldkanalen
19.30 Öppet insläpp
20.00 Stora tältet: Lasse Stefanz & Voize. Partytältet: DJ Jarny & DJ Wiberg