Ny lekplats i Sockerstan invigd!

Den 17 maj 2019 invigdes Sockerstans nya lekplats, Sockerlekan!

Sockerlekans invigning var välbesökt. Lekplatsen ligger i Bo-97 parken och i det gröna stråket som sammanbinder Sockerbruksparken med Sockerbrukskullen. Det är en större temalekplats med tema socker och jordbruk som återkommer i bland annat markbeläggningen. Lekutrustningen passar flera åldersgrupper då den innefattar gungor, lekställningar och karusell. Tegel från Sockerbrukets rivna småbyggnader har återanvänts som bland annat murar kring planteringar.

För att läsa mer om Sockerstan klicka här!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Ny lekplats i Sockerstan invigd!

 1. Hej. Vad händer med linbanan på åkershus?

  1. Hej Anna!

   Det är inte en kommunal lekplats.

   Med vänlig hälsning

   Susanna


 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »