Anna Larsson – Homeless angel?

Vernissage i Staffanstorps konsthall den 15 juni kl 13-16 i konstnärens närvaro med livemusik och performance. Utställningen pågår t.o.m. 6 juli och består av svartvita fotografier samt en installation och en filmvisning. Alla är välkomna och det är fri entré!

 

Vernissage kl 13-16
Kl 13.15 Performance med den förvirrade ängeln, modell; Toni Galant till specialskriven musik av och med Halvard Jenssen, Thomas Carlström och Mattias Birro, musiker från Lund. Övrig musik är komponerad av Jimmy Whitefield.

”Fotografierna tar dig med på en förvirrad ängels resa. Det blir en vandring i inre och yttre dimensioner efter identitet och tillhörighet. Installationen berättar om den verklighet som drabbar människan i sitt sökande efter tryggheten och ett hem i världen”

Anna Marinda-Violetta Larsson är född 1981 och bor sedan några år tillbaka i Lund. Hon har bl.a. en masterutbildning vid Linköpings Universitet / Campus Norrköping bakom sig samt utbildning vid New York Film Academy. Hon har även en dokumentärfilmsutbildning vid Röda korsets folkhögskola ”Dokumentär i världen” och har producerat dokumentärfilmer i Sydafrika och i Sverige. Det dokumentära berättandet är grunden för de flesta av de konstprojekt som hon jobbat med. Att experimentera med det dokumentära och det iscensatta är genomgående för bildberättandet.

”I mötet jag gör tillsammans med kameran och de jag möter skapar jag ett eget universum där jag ramar in den värld, de människor och de platser jag möter genom linsen. Det är bilder som jag vill dela med åskådaren som tar del av mitt bildberättande och det jag möter”.

Läs mer om Anna Larsson

Staffanstorps konsthall