Anna Larsson – Homeless angel?

Vernissage i Staffanstorps konsthall den 15 juni kl 13-16 i konstnärens närvaro med livemusik och performance. Utställningen pågår t.o.m. 6 juli och består av svartvita fotografier samt en installation och en filmvisning. Alla är välkomna och det är fri entré!

 

Vernissage kl 13-16
Kl 13.15 Performance med den förvirrade ängeln, modell; Toni Galant till specialskriven musik av och med Halvard Jenssen, Thomas Carlström och Mattias Birro, musiker från Lund. Övrig musik är komponerad av Jimmy Whitefield.

”Fotografierna tar dig med på en förvirrad ängels resa. Det blir en vandring i inre och yttre dimensioner efter identitet och tillhörighet. Installationen berättar om den verklighet som drabbar människan i sitt sökande efter tryggheten och ett hem i världen”

Anna Marinda-Violetta Larsson är född 1981 och bor sedan några år tillbaka i Lund. Hon har bl.a. en masterutbildning vid Linköpings Universitet / Campus Norrköping bakom sig samt utbildning vid New York Film Academy. Hon har även en dokumentärfilmsutbildning vid Röda korsets folkhögskola ”Dokumentär i världen” och har producerat dokumentärfilmer i Sydafrika och i Sverige. Det dokumentära berättandet är grunden för de flesta av de konstprojekt som hon jobbat med. Att experimentera med det dokumentära och det iscensatta är genomgående för bildberättandet.

”I mötet jag gör tillsammans med kameran och de jag möter skapar jag ett eget universum där jag ramar in den värld, de människor och de platser jag möter genom linsen. Det är bilder som jag vill dela med åskådaren som tar del av mitt bildberättande och det jag möter”.

Läs mer om Anna Larsson

Staffanstorps konsthall

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »