Midsommarfirande i Staffanstorp och Hjärup

Välkomna till Balders Hage för ett härligt Midsommarfirande fredagen den 21 juni kl. 13:30 – 16:30 och till Scoutparken i Hjärup kl 14:00 – 16:00!

 

Balders Hage i Staffanstorp
Vi börjar med att klä midsommarstången. Ta gärna med blommor så hjälps vi åt. Sedan blir det dans och roliga lekar för barnen kring midsommarstången samt underhållning av Linda Lundqvist och Sköna Bönor!  Försäljning av glass, läsk, godis, kaffe, korv & hamburgare.
Porslinskross, ankdamm, och lotteri.

Arr: Lions Club Vikingen med stöd av Staffanstorps kommun.

Scoutparken i Hjärup
Kl 14:00 Vi samlas för att klä midsommarstången. Bidra gärna med blomster.
kl 15:00 Dans till dragspelsmusik
Ta med en välfylld picknick-korg, slå er ner i gröngräset och njut av sommaren. Vi bjuder alla barn på glass!

Arr: Hjärups byalag och Uppåkra IF med stöd av Staffanstorp kommun.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Midsommarfirande i Staffanstorp och Hjärup

 1. Ungefär vilken tid börjar dansen?

  1. Hej Camilla! Linda Lundqvist och Sköna Bönor börjar spela ca 14.30 och då börjar också dansen och den pågår sedan ca 1-1,5 timme. Varmt Välkommen!


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »