Årets guldkorn 2019

Mycket hårt arbete och många timmar har gett ett resultat som eleven skall vara otroligt stolt över. Årets Guldkorn går till Jens Angelin i 9B på Hagalidskolan.

För åttonde gången delar Utbildningsnämnden ut ett pris – Guldkornet –  till en elev som uppvisat skolprestationer av extraordinär karaktär. Utbildningsnämnden har utifrån inkomna nomineringar beslutat om 2019 års pristagare med motiveringen:

”Årets Guldkorn går till en elev som visat på otrolig kampvilja. Det har inte alltid varit enkelt, det har inte alltid gått den raka vägen men varje gång eleven stött på motgång har han kämpat sig tillbaka. Mycket hårt arbete och många timmar har gett ett resultat som eleven skall vara otroligt stolt över. Årets Guldkorn går till Jens Angelin i 9B på Hagalidskolan.”

Priset är ett presentkort på 3 000 kronor.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »