Översiktsplanen på Torget idag torsdag

Kom till Torget i Staffanstorp och ställ dina frågor om den nya översiktsplanen och den fördjupade översiktsplanen. 

I sommar och början av hösten pågår samrådet för förslaget till Staffanstorps nya översiktsplan och den fördjupade översiktsplanen för Flackarp-Höjebromölla. Vid några tillfällen i sommar som kommer annonseras här finns kommunens tjänstemän representerade på torget utanför Rådhuset i Staffanstorp. Håll utkik efter det orangea Livsoas-parasollet!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

4 kommentarer till Översiktsplanen på Torget idag torsdag

 1. Hej

  har jag förstått rätt att ni lägger ut att ni finns på plats på samma dag, utan tidsangivelse (se rubriken ”Översiktsplanen på Torget idag torsdag”, 17 Juli)? Kan ni inte vara mer specifika så att man kan planera att träffa er? Naturligtvis kommer de större möten i Hjärup och Flackarp ge möjlighet till dialog, men om ni nu vill ställa upp för extra möten (som är väldigt uppskattat) hade det varit bra att ge medborgarna en chans att hinna planera. Särskilt om man inte bor nära torget, utan i området som berörs av planerna!

  1. Hej!

   Ja precis så går det till. Torgdialogen är en extra insats vi gör under sommaren och är beroende av väder och vind, därmed har vi en kortare framförhållning i denna del av översiktsplanens dialog. I nästa vecka börjar samrådsmötena. De tre första handlar om översiktsplanen och den sista i Flackarp handlar om den fördjupade översiktsplanen.

   Med vänlig hälsning

   Susanna

 2. När finns personal på torget ang översiktsplan Flackarp mm.

  1. Hej!
   Vi sitter på Torget vid några tillfällen varje vecka och pratar då gärna om både översiktsplanen och den fördjupade översiktsplanen. Vi lägger ut på hemsidan när vi går ut på Torget. Den 5/9 kl 12-19 är vi på plats i Flackarp, vid möllan. Håll utkik efter de orangea Livsoasparasollen!
   Vänligen Staffanstorps kommun, Sofia


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »