Återvinningsstation tillbaka vid stationen i Hjärup

Återvinningsstation i Hjärup. Foto: Johanna Liwenborg

Senast på fredag den 26 juli sätter FTI ut en återvinningsstation vid stationen i Hjärup igen. Det har varit många turer fram och tillbaka, men nu är bygglovet färdigt och containrarna kan ställas upp.

Placeringen är 250 meter nordöst om där återvinningsstationen låg innan. Det är längs med Banvallsvägen ungefär där Blåklintsvägen kommer ut. Detta avlastar återvinningsstationen på Klockaregårdsvägen som varit överbelastat. Vi ber om ursäkt för att det har dröjt och jobbar vidare för att hitta ytterligare en plats för FTI att ordna en återvinningsstation på.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Återvinningsstation tillbaka vid stationen i Hjärup

 1. Placeringen stämmer inte med verkligheten. Nya återvinningsstation ligger cirka 180m nordöst ifrån den gamla. Inte 250m. Och pricken på kartan stämmer inte heller.

  Har man byggt den på en annan plats än där fick bygglov? Dvs är kartan eller verkligheten rätt?

  1. Hej Hans,

   Nu är jag tillbaka från semestern och ska ut och kolla i veckan hur stationen blev. 250 meter är en ungefärlig angivelse. Om man rör sig längs Banvallsvägen så ska det inte vara några svårigheter att hitta stationen.

   Med vänlig hälsning,
   Alfred, miljö- och avfallsingenjör, Staffanstorps kommun