Falska telefonsamtal

Säkerhetsenheten i Staffanstorps kommun har i vår övertagit p-övervakningen i kommunen. Foto: Ivar Sjögren

Det har kommit till kommunens kännedom att äldre kommuninvånare har blivit uppringda av någon som uppger att de ringer från kommunen alternativt Räddningstjänsten. Vi vill därför uppmärksamma alla om att kommunen aldrig ringer hem till privatpersoner för att sälja tjänster eller produkter såsom brandvarnare, brandfiltar eller annat.

Om detta skulle inträffa, kontakta Polisen på telefonnummer 114 14 där de tar emot både anmälningar och tips.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »