Pilegårdens restaurang tillfälligt stängd från den 1 september

Staty vid Pilegården. Foto: Staffanstorps kommun

Den 31 augusti 2019 upphör ISS med sin restaurangverksamhet på Pilegården. Staffanstorps kommuns absoluta ambition är dock att Träffpunkten även fortsättningsvis ska präglas av positiva möten och meningsfulla, engagerande aktiviteter för våra äldre kommunmedborgare. På en sådan mötesplats bör det finnas en restaurang.

 

Samtidigt har det funnits behov av kvalitetshöjande förnyelse, både vad gäller restaurangens utbud och innehåll samt av de fysiska miljöerna i både kök och matsal, vilket framkommit i de regelbundna utvärderingar och kvalitetsmätningar som genomförts. Kommunen har därför sedan en tid tillbaka arbetat med att förbättra verksamheten och söker i nuläget aktivt efter en företagare som kan driva en restaurang vilken särskilt kan servera besökarna på Trivselpunkten, men även kommunens personal och allmänhet.

 

Tillsammans med den som driver restaurangen ska lokaler och kök rustas upp för att bättre anpassas till nuvarande och till framtida behov. Tyvärr är en konsekvens av detta att vi under en tid från den 1 september inte kommer att ha någon restaurang eller servering på Pilegården.

 

Vi beklagar detta och verkar för att uppehållet ska bli så kort som möjligt.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

3 kommentarer till Pilegårdens restaurang tillfälligt stängd från den 1 september

  1. Det känns bra att ni lyssnat på kommuninnevånarnas synpunkter.
    Hoppas innerligt att sökande efter ny arrendator går fort och att uppdateringarna av lokalerna gör detsamma.
    Många längtar efter resultatet!

  2. Detta känns hoppfullt! Pilegården är en oerhört viktig mötesplats så att de som bor i eget boende kan få ett näringsrikt mål en gång om dagen.

  3. Oerhört viktigt att mötesplatsen med matservering finns kvar för de äldre som bor i eget boende, så de har möjlighet att äta en näringsriktig måltid någonstans. Låter hoppfullt om någon kan ta över matserveringen!