Pilegårdens restaurang fortsätter i ny regi

Staty vid Pilegården. Foto: Staffanstorps kommun

Som tidigare meddelats upphör ISS med sin restaurangverksamhet på Pilegården den 31 augusti 2019.  Staffanstorps kommuns absoluta ambition är dock att Träffpunkten även fortsättningsvis ska präglas av positiva möten och meningsfulla, engagerande aktiviteter för våra äldre kommunmedborgare. Därför kommer restaurangen att drivas vidare av den kommunala kostsektionen i väntan på att avtal kan tecknas med en ny entreprenör.

Staffanstorps kommuns ambition är att finna en krögare som vill driva vidare restaurangen på lång sikt, och utveckla den till att bli navet i den träffpunkt som Trivselpunkten utgör. Ett sådant arbete kan dock ta tid. För att Träffpunkten och alla de gäster som dagligen besöker restaurangen inte ska stå utan möjlighet att äta en vällagad lunch under tiden, kommer kommunens egen kostverksamhet att tillfälligt ta över driften. Enligt kostchef Markus Östling kommer lunch serveras redan den 3/9 och därefter kommer restaurangen att hålla öppet vardagar mellan 11:00-14:00.

Lunchmenyn kommer att utgå från klassisk husmanskost, tillagad från grunden och med lokala råvaror.

Priset för lunch, salladsbuffé samt kaffe med kaka är 69 kr.

Varmt välkomna till oss önskar Markus med personal!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Pilegårdens restaurang fortsätter i ny regi

 1. Detta var verkligen en positiv överraskning och ett bra beslut. Heder åt den eller dom som vågade ”ställa upp” och som ¨har förstått vikten av en trygg och positiv samlingspunkt för våra äldre och för dem som ännu kan ta sig till Pilegården och vara en aktiv del av gemensamma vardagar HURRA

 2. Dagens bästa beslut, räddningen för många av de friska pensionärer som kan ta sig till Pilegården. Tusen tack för detta beslut hälsar dotter till 91-årig far som dagligen cyklar 6 km för att äta här!


 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »