Pilegårdens restaurang fortsätter i ny regi

Staty vid Pilegården. Foto: Staffanstorps kommun

Som tidigare meddelats upphör ISS med sin restaurangverksamhet på Pilegården den 31 augusti 2019.  Staffanstorps kommuns absoluta ambition är dock att Träffpunkten även fortsättningsvis ska präglas av positiva möten och meningsfulla, engagerande aktiviteter för våra äldre kommunmedborgare. Därför kommer restaurangen att drivas vidare av den kommunala kostsektionen i väntan på att avtal kan tecknas med en ny entreprenör.

Staffanstorps kommuns ambition är att finna en krögare som vill driva vidare restaurangen på lång sikt, och utveckla den till att bli navet i den träffpunkt som Trivselpunkten utgör. Ett sådant arbete kan dock ta tid. För att Träffpunkten och alla de gäster som dagligen besöker restaurangen inte ska stå utan möjlighet att äta en vällagad lunch under tiden, kommer kommunens egen kostverksamhet att tillfälligt ta över driften. Enligt kostchef Markus Östling kommer lunch serveras redan den 3/9 och därefter kommer restaurangen att hålla öppet vardagar mellan 11:00-14:00.

Lunchmenyn kommer att utgå från klassisk husmanskost, tillagad från grunden och med lokala råvaror.

Priset för lunch, salladsbuffé samt kaffe med kaka är 69 kr.

Varmt välkomna till oss önskar Markus med personal!