Information om anhöriggrupp vi startar i höst. Målgruppen: ni som har någon i er närhet som lever med psykisk ohälsa.

Den 29 augusti kl. 17:00 Anhörig café

Temat denna gång kommer att vara information om en anhöriggrupp vi startar i höst. Målgruppen är för er som har någon i er närhet som lever med psykisk ohälsa.

Anhöriggrupp

I en anhöriggrupp får du möjlighet att träffa andra i liknande situation. Dela erfarenheter, ge varandra råd, stöd och nya gemensamma kunskaper. För kontinuitet och trygghet i gruppen så bör du kunna närvara vid alla tillfällen. Begränsat antal platser. Föranmälan krävs. Vi bjuder på fika.

På hösten tänker vi att starta upp en anhöriggrupp för dig som stödjer någon med psykisk ohälsa/funktionsvariationer. Gruppen träffas den 17/10, 14/11, 12/12 och den 16/1(2020) kl.15.30 -ca 17:00. Vi bjuder på Kaffe och fika.

För mer information eller om du vill anmäla ditt intresse

maila taina.ahola@staffanstorp.se eller ringa 046 – 25 15 37

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »