Dags att tycka till om Staffanstorp

Staffanstorp centrum Foto: Johanna Liwenborg

Har du fått SCB:s medborgarundersökning? I så fall tillhör du de 1 200 som slumpmässigt valts ut att delta. Ta din chans att tycka till om Staffanstorps kommun. Dina svar hjälper oss att förbättra oss och att göra rätt prioriteringar.

161 500 personer i 135 kommuner runt om i landet har under september fått en enkät hem i brevlådan. I Staffanstorps kommun kommer över 1 000 slumpvis utvalda invånare i åldrarna 18-84 år få möjligheten att besvara på frågor som bland annat handlar om hur det är att bo och leva i kommunen samt vilket inflytande invånarna upplever att de har. 

Här kan du läsa mer om medborgarundersökningen.

Skapa en tryggare kommun

Samtidigt har Polisen och kommunens trygghetsmätning även skickats ut till 900 slumpvis utvalda invånare.

Har du fått en enkät i brevlådan? Då hoppas vi du tar dig tid att svara! Din medverkan kommer att vara till nytta för den brottsförebyggande och trygghetsskapande verksamheten i din kommun.

Läs mer om trygghetsmätningen här.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »