”Hellre fly än illa fäkta” – en föreläsning riktad till dig som lever nära psykisk sjukdom.

Kerstin Carlbergh har samlat sina erfarenheter av att leva med psykisk sjukdom i denna föreläsning med fokus på att göra beteenden och reaktioner hos den drabbade mer logiska för dig som anhörig. Föreläsningen riktar strålkastaren mot begreppet skam och vad man som anhörig bör tänka på, både före och efter den drabbade själv kommit till möjlighet till samtal.

Kerstin Carlbergh arbetar med verksamhetsutveckling och arbetsmiljöfrågor vid statlig myndighet och har en examen från Lunds universitet inom beteendevetenskap.

När:     26 september kl.17.00

Var:      Trivselpunkten, Torget 7 Staffanstorp

Lokal:   ETTAN

Alla är välkomna, ingen anmälan krävs

Vi bjuder på fika.

Har ni frågor Kontakt: Taina Ahola 046-25 15 37 eller taina.ahola@staffanstorp.se

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »