Anhöriggrupp som vänder sig till dig som stöttar någon som lever med psykisk ohälsa

Den 17 oktober startar vi en anhöriggrupp för dig som stöttar någon som lever med psykisk ohälsa/funktionsvariationer.

I en anhöriggrupp får du möjlighet att träffa andra i liknande situation. Dela erfarenheter, ge varandra råd, stöd och nya gemensamma kunskaper. För kontinuitet och trygghet i gruppen så bör du kunna närvara vid alla tillfällen. Begränsat antal platser. Föranmälan krävs för anhöriggrupperna. Vi bjuder på fika.

Datumen: 17 /10, 14/11, 12/12 och avslutning 16/1 2020

Tid: kl.15:30-ca 17.00

Sista anmälningsdag: 16/10

Plats: Trivselpunkten/Pilegården, Torget 7, Lokal Trean.

Anmälan: 046 – 25 15 37 eller taina.ahola@staffanstorp.se

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »