Street Art i Staffanstorps Konsthall

Välkomna till en färgsprakande vernissage med livemålning, ljudhappening och prova-på i gatukonstens tecken den 19/10 kl 13-16. Utställningen pågår t.o.m. den 16/11 och är en del av Bästa Biennalen – en regional konstbiennal för barn och unga.

 

Fyra Skånebaserade unga gatukonstnärer presenterar sin konst i Staffanstorps Konsthall och det blir Livemålning och Prova På. Emma Jakobsson (Edmalito), Elina Metso, Isak Burström och Jonne Persson (JP333) är alla verksamma gatukonstnärer med olika stilar.

Konstnärerna är på plats under vernissagen och en laglig vägg kommer att finnas för prova-på! Konstnärerna har använt olika material och former att måla på bland annat en bil !!

Program för dagen:
Kl. 13.00 Dörrar öppnas
Kl.13.15 Johannes Eriksson, ordförande i Konsthallens Vänner hälsar välkommen och inviger utställningen
Kl. 13.20 Konstnärerna presenterar sig
Kl. 13.30 Ljudhappening av Isak Burström
Kl. 13.45 – 16.00 Livemålning
Kl. 14 – 16 Prova På-målning och gör dina egna klistermärken
OBS: Alla tider är ca-tider

Curator: Emma Jakobsson
Fri entré!
Mer information hittar du på Konsthallens webbsida

och på FB & Instagram: @kulturstaffanstorp

Utställningen pågår tom den 16/11 och är en del av Bästa Biennalen – en regional konstbiennal för barn och unga. ” Vartannat år händer det något unikt i Skåne – nämligen Bästa Biennalens konstbiennal. I samband med och under höstlovet kan du uppleva över 200 aktiviteter, tillsammans med din familj, dina vänner eller på egen hand, runt om i hela Skåne. Bästa Biennalen är en regional satsning på barns och ungas möte med samtida konst. Biennalen arbetar för det tillgängliga och inkluderande konstrummet för alla åldrar och synliggör professionell konst för barn och unga genom att samordna en återkommande regional konstbiennal vartannat år. Bästa Biennalens konstbiennal har funnits sedan 2013 och äger rum under höstlovet runt om i Skåne.”
Bästa Biennalen

Alla är varmt välkomna!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »