Utvecklingsseminarium i Göteborg

Staffanstorps Fundif medlemmar. Foto: Staffanstorps kommun

Den 10-11 oktober åkte Staffanstorps Fundif ( Flerstämmig undervisning i förskolan) team till Utvecklingsseminarium i Göteborg.

Det är cirka 35 deltagande förskollärare, rektorer, biträdande rektorer, processledare och styrgruppsdeltagare som deltar vi seminarierna på den treåriga kompetenssatsningen och därmed har ett speciellt ansvar för vidare spridning på förskolorna.

Denna gång innehöll programmet en begynnande analys av insamlat material från forskarlaget på MAU, en inledning av det Poststrukturella undervisningsupplägget av Marie Helen Nilsson- Zimmerman och en utvecklingsartikel om hur tidig läsinlärning gynnas av målstyrd undervisning. Nu har vi med oss en uppgift hem till förskolorna att arbeta med till nästa gång.

Programmet avslutas vårterminen 2021.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »