Vattenavstängning i Hjärup

Tisdagen den 26 november kommer vattnet att stängas av på Malenas väg, Karnas väg, Bengtas väg, Emmas väg och Annas väg i Hjärup. Vattnet stängs mellan klockan 8 och 16 på grund av reparation på vattenledningsnätet.

Här ser du fastigheterna som berörs av avstängningen och är utan vatten. Berörda fastigheter är informerade via brev. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

Vatten finns att hämta vid Boels väg 1. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen. Berörda fastigheter är informerade via brev

När vattnet släpps på igen
Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljusa kläder.

PEAB Sverige AB, Lars-Peter Lindqvist, 0733-37 48 10

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Vattenavstängning i Hjärup

  1. Det finns inget vatten på malenas väg och ingen förvarning om detta. Vart vänder jag mig om spnt här utanför era öppettider?

    1. Hej Lisa

      Vi har en akut vattenläcka i Hjärup och vi håller på att lokalisera problemet. Så fort vi har mer information kommer det ut på hemsidan.

      M.v.h Joakim, Tekniska avdelningen