Levande jultimmen varje lördag och Lucia på Torget!

Levande jultimmar och Lucia på Torget med Linda Lundqvist. Foto Ivar Sjögren

Alla som vill uppleva litet extra härlig julstämning och juliga aktiviteter i Staffanstorp under julstöket – kom till Levande jultimmen på Torget varje lördag i december och på Lucia!

För idé och koncept står än en gång hela Staffanstorps Ljusinda och jul- narr Linda Lundqvist, i samarbete med Staffanstorps kommun och Sparbanken Skåne.

– Jag älskar julen, gemenskapen och glädjen. Att skapa magi för barn är det finaste som finns, säger Linda. Detta är femte året Linda bjuder på fantasirika julaktiviteter på Torget.

– I år blir det Levande jultimmen varje lördag och inte på vardagarna. Vi vill inte att föräldrar ska stressa efter jobbet för att hinna. På detta vis kan ännu fler vara med.
Lucia firas med stort lussetåg från
Bråhögsplatsen och lusseallsång på Torget. Alla är välkomna!
– Jag vill gärna att det ska bli sago
likt. Ju fler utklädda desto roligare!

7 december 11-12
Sportiga jultimmen. Afrikansk dans och sportiga aktiviteter för hela familjen med idrottsföreningar och hälsoföretag.

13 december 10.
Luciaallsång på Torget. Luciatåg med Anneroskolans treor och alla som vill delta. Avmarsch Bråhögs- platsen 09.55.

14 december 11.
Lek & Pysseljultimmen. Alla är välkomna att bygga pepparkakshus och juldjur i granris tillsammans med Jättesnögubben.

21 december 11.
Musik & Dansjultimmen. Julen dansas in på Torget tillsammans med Dinos orkester.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »