Upprustning av ytor vid Domsagovägen

Arbetet med upprustning av träd och buskar vid återvinningsstationen på Malmövägen/Domsagovägen har påbörjats och kommer att pågå till januari 2020.

Upprustningen utförs eftersom område innehåller många invasiva arter både bland buskar och träd. Detta betyder att främmande arter sprider sig i miljön och orsakar problem för inhemska växter och djur, ekosystem och även för människors hälsa och för samhället. Här kan du läsa mer om vad detta innebär.

Ytan kommer att planteras med nya friska träd och buskar.


Återvinningsstationen vid Domsagovägen Foto: Sara Ewald

 

 

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

En kommentar till Upprustning av ytor vid Domsagovägen

 1. Okej, var detta allt? Det står fortfarande byggtrafik på en skylt så man kanske inte är klar, men det har knappt varit någon där och jobbat detta år. De invasiva arterna finns ju över hela vallen och att göra så här är ju som att behandla halva huvudet för löss. Vallen ser ju fruktansvärd ut, man har rensat på ungefär 20% av ena sidan.


 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »