Lilla allmänbildningspriset till Hjärups skola

Idag fick eleverna i klass 5b tårta och prispengar för att de fått bästa resultat i Staffanstorps kommun i ”Vi i femman-uttagningen”. Stort grattis till elever i årskurs 5 på Hjärups skola som tog hem alla medaljplatserna!

Utbildningsnämnden delar varje år ut lilla allmänbildningspriset som går till del årskurs 5 klass i kommunen som har bäst resultat i Vi i femman-uttagningarna.

Utbildningsnämndens ordförande, Åsa Ekstrand, och utbildningschef, Krister Åkesson, delade ut prispengen på 10 000 kronor som ska användas till aktivitet med inslag av allmänbildande karaktär. Hjärups skola fick inte bara bästa resultat utan 5c blev näst bästa klass i kommunen och 5a blev tredje bästa klass.

Det är åtta klasser i Skåne som går vidare i Vi-i-femman, men tyvärr ingen från våra skolor i år.

Stolta lärare i klass 5b på Hjärups skola är Anna Danielsson och Helene Mars.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »