Programsläpp på biblioteken i Staffanstorp

Bild från föreställningen Den kosmiska havsträdgårdspassagen, ill. Johanna Kallin

Nu är bibliotekets vårprogram här! Kom in och hämta ditt ex på våra bibliotek. Repertoaren rymmer bland annat författarkvällar med Lena Einhorn, Mattias Edvardsson och Patrik Svensson, som med Ålevangeliet vann Augustpriset för bästa fackbok 2019. Hjärups bibliotek bjuder in till poesiafton och klädbytardag och en föreläsning om att semestra med tåg. Den 16:e mars startar vårens sticklingsbyte på båda biblioteken.

För barnen arrangeras i vanlig ordning teaterförställningar och lovaktiviteter. I år bjuder vi också in till musikalföreställningen Om igen, 14 april i Hjärup och 15 april i Staffanstorp.

Hjärups bibliotek fortsätter med fredagssaga samt Minimys och babyträffar på torsdagar. På Staffanstorp biblioterk fortsätter After föris på torsdagar med sångstund och gosedjursövernattning samt nyheten After school med pyssel och skapande varje måndag och onsdag kl 16.00-18.00, med start 2 mars.

Välkommen till biblioteket i vår!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »