Programsläpp på biblioteken i Staffanstorp

Bild från föreställningen Den kosmiska havsträdgårdspassagen, ill. Johanna Kallin

Nu är bibliotekets vårprogram här! Kom in och hämta ditt ex på våra bibliotek. Repertoaren rymmer bland annat författarkvällar med Lena Einhorn, Mattias Edvardsson och Patrik Svensson, som med Ålevangeliet vann Augustpriset för bästa fackbok 2019. Hjärups bibliotek bjuder in till poesiafton och klädbytardag och en föreläsning om att semestra med tåg. Den 16:e mars startar vårens sticklingsbyte på båda biblioteken.

För barnen arrangeras i vanlig ordning teaterförställningar och lovaktiviteter. I år bjuder vi också in till musikalföreställningen Om igen, 14 april i Hjärup och 15 april i Staffanstorp.

Hjärups bibliotek fortsätter med fredagssaga samt Minimys och babyträffar på torsdagar. På Staffanstorp biblioterk fortsätter After föris på torsdagar med sångstund och gosedjursövernattning samt nyheten After school med pyssel och skapande varje måndag och onsdag kl 16.00-18.00, med start 2 mars.

Välkommen till biblioteket i vår!