Information med anledning av coronaviruset

Läkare. Foto: Pixabay

Staffanstorps kommun följer aktivt händelseutvecklingen gällande det nya coronavirussjukdomen – covid-19. Kommunen följer de direktiv som svenska myndigheter rekommenderar.

Kommunstyrelsens arbetsutskott beslutade den 26 februari att öka kommunens beredskap med syfte att kunna fördröja och begränsa smittspridning om det blir aktuellt.

Den 31 januari meddelade Folkhälsomyndigheten att Sverige fått sitt första falla av en covid-19 smittad person.

Med anledning av de nya svenska fallen är Staffanstorps kommun beredd att intensifiera arbetet mot smittspridning om smittan skulle upptäckas i Skåne. Den 28 februari fattade kommunstyrelsens ordförande beslut med anledning av smittorisk. Ta del av det här genom att klicka på länken.

Kommunen följer noga händelseutvecklingen kring coronaviruset. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »