Årets Bonnamarknad ställs in

Arkivbild från Bonnamarknaden i Staffanstorp.

Det blir ingen Bonnamarknad i Staffanstorp den 8-10 maj i år. Arrangören Lions Club Staffanstorp väljer att ställa in evenemanget med anledning av coronaviruset/covid-19.

Enligt beslutet som togs den 16 mars väljer Lions Club Staffanstorp att agera i enlighet med Folkhälsomyndighetens och Staffanstorps kommuns rekommendationer (läs mer om delegationsbeslut fattat den 12 mars) för att förhindra smittspridning av coronavirus/covid-19.

Arrangören undersöker möjligheterna om att boka om evenemangen till datum längre fram i tiden.

 

Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att a