Nytt utseende på staffanstorp.se

Nytt utseende på staffanstorp.se

Som du kanske har märkt ser kommunens webbplats lite annorlunda ut. Vi har gjort ett par förbättringar för att underlätta för dig som besökare. Bland annat har menystrukturen förenklats, de grafiska elementen blivit färre och färgerna har ändrats en aning. Detta i ett led för att göra det lättare att hitta den information man söker efter och för att öka tillgängligheten.

Vi har också samlat de vanligaste frågorna med svar som kommunen brukar få av invånare. Sidan heter FAQ och kan hittas längst upp på webbplatsen, eller på sidan om medborgarservice som du når genom att klicka här. Har du några frågor som rör kommunen kommer du enklast i kontakt med oss antingen via e-post, telefon eller ett besök till vårt Medborgarkontor i Rådhuset (observera att begränsningar i besök råder på grund av coronapandemin).

Staffanstorps kommun strävar alltid efter att ha en bra och tydlig dialog med medborgarna och vi tar tacksamt emot synpunkter för att göra detta arbete ännu bättre.

Tänk på att det på grund av corona/covid-19epidemin råder begränsningar i kommunens service. Ta del av mer information här: https://staffanstorp.se/2020/04/08/kommunal-service-under-pagaende-corona-covid-19-situation/

Mer information om coronaviruset (covid-19)

Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.