Vattenavstängning på Husarvägen

Vattendroppe. Foto: Kenny Sarmy By: flickr.com

Torsdagen den 7 maj kommer vattnet att stängas av på Husarvägen. Vattnet stängs mellan klockan 9 och 15 på grund av inkoppling av ny vattenledning.

Berörda fastigheter är även informerade via brev. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen. Vatten kan även hämtas i brandpost vid pumpstation på Dragonvägen under avstängningen.

När vattnet släpps på igen
Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljusa kläder.

Arbetet kommer att utföras av Va-gruppen. Eventuella frågor besvaras av Bengt Malmgren, 0705-45 49 03