Staffanstorps konsthall öppnar igen den 22 augusti

Vy över Konsthallen fotograferat 2009

Konsthallen har tagit ett längre uppehåll på grund av covid-19-pandemin. Men vi planerar att öppna igen den 22 augusti.

Det blir en delvis retrospektiv utställning där vi får följa med den prisbelönade fotografen Brutus Östling på en storslagen fotografisk resa jorden runt till spännande viltområden, från Skandinavien ut i Europa och inte minst till Afrika. I bilderna skildrar han fascinerande fåglar och andra djur. Se mer information på Konsthallens sida om ”Utställningar”.

Vi följer utvecklingen kring covid-19 och Folkhälsomyndighetens riktlinjer och återkommer när det närmar sig med mer information om vernissagen. Vi vill att så många som möjligt ska få se utställningen och ordnar så gott det går att alla som anmält intresse ska få delta.

Frågor besvaras av:
Viktoria Munck, kultursekreterare, e-post:
viktoria.munck@staffanstorp.se

Mer information om coronaviruset (covid-19)

Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sjukvård och myndigheter där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Här besöker du sidan a.