En svärm med lysande fjärilar har landat i Balders hage

Ni är säkert många som redan upptäckt den svärm av fjärilar som lyser bland träden i Balders hage i Staffanstorp. Fjärilarna har landat vid parkens entrén mot Valhallavägen och vid lekplatsen inne i parken.

De lysande fjärilarna monterades bland träden som ett sätt att göra parken dekorativ och intressant under årets mörka månader. Ambitionen är att fjärilarna ska förflyttas till nya platser i kommunen varje år, för att på detta sätt skapa ny upplevelse och locka till besök, genom att tillfälligt förändra platsen ifråga. Vi får se var de väljer att bosätta sig nästa vinter…

Övrig säsongsbelysning runt om i kommunen tänds under vecka 44  och 45 och kommer att lysa fram till och med februari. Detta för att försköna och lysa upp de allmänna platserna under den mörka årstiden.

Julbelysningen så som stjärnorna längs Storgatan i Staffanstorp och granen i Kyrkheddinge tänds till första advent.