Kyrkbyns förskola håller stängt måndag och tisdag den 7-8 december

Kyrkbyns förskola

Kyrkbyns förskola kommer att hållas stängd under måndag och tisdag den 7-8 december. Anledningen till stängningen är en omfattande frånvaro som till en del är orsakad av Covid-19 bland personalen som gör att omsorg inte kan ordnas. Frånvaron har ökat under helgen. Beslutet kan komma att förlängas och beslut om eventuellt fortsatt stängning kommer att lämnas senast vid lunch på tisdag.

Om du som vårdnadshavare i den enkät som skickades ut i våras har angett att du har samhällsviktigt yrke (gäller båda vårdnadshavare vid delad vårdnad) kan du lämna ditt barn på förskolan som vanligt. Vi önskar att du kontaktar förskolan innan du lämnar ditt barn via mail till: linnea.lord@staffanstorp.se Om du inte tidigare angett att du har samhällsviktigt yrke men innehar samhällsviktig tjänst ska du också kontakta förskolan. De avdelningar som kommer att hålla öppet för barn till vårdnadshavare med samhällsviktiga yrken är Stjärnan för barn i åldrarna 1-3 och Galaxen för barn i åldrarna 4-5. Om du är osäker på om du innehar ett samhällsviktigt yrke, se vidare på denna länk:

https://www.msb.se/siteassets/dokument/regler/forfattningar/msbfs-2020-4-allmanna-rad.pdf