Covid-19: Information om träning för barn

Staffanstorps kommuns logotyp.

Igår torsdag den 21 januari hade regeringen, Folkhälsomyndigheten samt Smittskydd Skåne pressträffar, där nya rekommendationer presenterades. Kortfattat betyder detta möjligheter att öppna för de födda 2005 och senare att kunna återgå till både inom- och utomhusträning under vissa förutsättningar.

Staffanstorps kommun bedömer dock att det i Skåne och i synnerhet Staffanstorp fortfarande är en förhöjd risk, bland annat på grund av de höga smittotalen, att kunna införa dessa nya rekommendationer.

Därför gäller fortsatt fattat beslut till och med den 15 februari.

Du kan ta del av beslutet här: Covid-19: Restriktioner förlängs i Staffanstorp

Staffanstorps kommun följer situationen kontinuerligt och en ny bedömning kommer göras nästa vecka (vecka 4).

Mer information kommer att publiceras på kommunens webbplats när nya beslut fattas.

Kontaktuppgifter

Har du fler frågor? Kontakta då kultur- och fritidschef Johan Rasmussen, via 046- 25 11 00 (kommunens växel) eller e-post: kulturofritidstaffanstorp@staffanstorp.se 

Mer information om coronaviruset (covid-19)

Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sjukvård och myndigheter där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Här besöker du sidan a.