Dags att nominera till årets idrotts- och kulturpriser

Fotboll. Foto: Pixabay

Varje år delar kommunen ut priser och stipendier till ungdomar och ledare som har gjort framträdande insatser och vill utvecklas inom kultur- och fritidsområdet. Nu är det dags att nominera de du tycker borde uppmärksammas!

Sedan 1977 har Staffanstorps kommun delat ut kulturpris till en person, förening eller organisation med anknytning till kommunen, som i sitt konstnärliga skapande bidragit till förnyelse och utveckling av kulturlivet. Det finns även priser i kategorierna: årets idrottsprestation, ungdomsledarpris, och kulturstipendium. Alla ansökningar och nomineringar till priser och stipendier ska ha kommit in till kommunen senast den 15 februari.

Uppdatering 16 februari 2021: Observera att sista nomineringsdatum passerat.

>>Mer information hittar du genom att klicka här.<<