Bråhögsbadet har öppet i sommar

Pojke badar i en pool. Vänder huvudet åt vänster och skakar av vatten från håret.

Utomhusbassängen på Bråhögsbadet i Staffanstorps centrum har öppet i sommar och erbjuder ett varierat utbud av aktivitetsmöjligheter för hela familjen.

Bad och lek, motionssimning, simskola. Här är även bra tillgänglighet för funktionshindrade. Just nu pågår arbeten med byte av klortillverkare. Om allt går enligt plan, kommer utomhusbadet att kunna öppna den 1 juni 2021.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar våra besökare att ta hänsyn till varandra. Vi kommer att skylta upp i hela anläggningen med de råd och rekommendationer som gäller under besöket, säger Bråhögsbadets enhetschef Stig Schrevelius.

Utomhusbadet är öppet under sommarsäsongen för maximalt 500 personer samtidigt. I caféet finns enklare mat, fika, glass, varm och kall dryck. Det finns även möjlighet att köpa simglasögon, armpuffar, badmössor och öronproppar men inte badkläder.

Öppettider

1 juni 2021 -22 augusti 2021

Morgonsim måndag – fredag klockan 06.30-8.00

Måndag – fredag klockan 09.00-19.00

Lördag – söndag klockan 10.00-18.00

Observera: Kassan/insläpp stänger 30 minuter tidigare.

Nationaldagen söndagen den 6 juni 2021 är badet stängt.

Du kan läsa mer om utbud, öppettider och nyheter på Bråhögsbadets hemsida.