Arbeta som röstmottagare vid valet 2022

Valsedlar Foto: Lisbeth Svensson

Valnämnden i Staffanstorps kommun söker nu intresserade personer som vill jobba som röstmottagare under val till riksdag, kommun och landsting i Sverige 2022. Som röstmottagare delar du ut valkuvert, håller ordning i vallokalen, tar emot röster samt räknar rösterna vid valdagens slut. Du får timarvode för din insats.

Arbetet kräver ett hjälpsamt och vänligt sätt och ställer höga krav på noggrannhet. Röstmottagaren ska medverka till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert.

För att jobba som röstmottagare vid valet till riksdag, kommun och landsting 2022 så kommer det vara krav på att genomgå en utbildning som valnämnden i Staffanstorps kommun anordnar. Du behöver även vara över 18 år.

Mer information

Är du intresserad av att arbeta som röstmottagare vid valet 2022 är du välkommen att skicka in din intresseanmälan via e-post till valnamnden@staffanstorp.se