Visor och allsång i Balders hage söndag 1 augusti

Söndagen den 22 augusti är alla staffanstorpare åter välkomna till Balders hage med picknickkorg och filt för att i gröngräset njuta av visor och sjunga allsång.

Söndagen den första augusti är staffanstorparna välkomna till Balders hage med picknickkorg och filt för att njuta av visor och sjunga allsång.
Arrangemanget genomförs enligt gällande pandemirestriktioner för offentlig plats utomhus. Vi ber alla deltagare hålla avstånd på ett par meter mellan filtar och stolar.

Det är välkända Kalastrion som bjuder in till allsång och visor i gröngräset på eftermiddagen från kl 14. Bakom arrangemanget står kommunstyrelsen i Staffanstorps kommun.

Det kommer att finnas ett 20-tal bänkar främst reserverade för seniorer, men i övrigt är alla välkomna att slå sig ner på medtagna stolar eller filtar under förutsättning att man följer värdarnas instruktioner och håller de smittskyddsavstånd mellan deltagarna  som gäller för evenemanget.

I Kalastrion ingår musikanterna Martin Arnoldi, sång och gitarr och tidigare medlem i Hootenanny singers och En sexa epistlar, Rolf Alm, dragspel och sång, tidigare mångårig och legendarisk basist och dragspelare i Peps blodsband samt Ivar Sjögren, sång och gitarr samt tidigare medlem i En sexa epistlar.

Allsångshäften kommer att delas ut. Det är fri entré.