Ängslyckans förskola! Vi flyttar in 5 augusti 2019

Välkommen till Ängslyckan!

Den 5 augusti 2019 öppnar vi dörrarna för område Söders alla barn; från Vallmon, Ängslyckan och Lapptäcket, som slås samman. Vi är mycket stolta över vår nya förskola som planerats från första skiss med barnens behov i centrum. Med lärmiljöer som ger optimal möjlighet till utbildning i barnets första skola, förskolan.

Välkomna till Ängslyckan, förskolan som ser det kompetenta barnet. Varje barn är unikt och vi arbetar varje dag med att stötta det enskilda barnet på dess väg genom det livslånga lärandet.

Läs mer »

Välkommen till Ängslyckan!

Välkommen till ängslyckan! En magisk tid i barnens värld, allt kan hända här. Här får man vara den man är, och blir den man vill va.        

Läs mer »

Naturvetenskap – Gullvivan

Vi har i dagarna sått tomater. För att barnen ska få uppleva var fröerna kommer ifrån samlade vi ihop tomatklyftorna som blivit över ifrån lunchen.

Läs mer »

Likabehandlingsplan 18/19

Varje år revideras likabehandlingsplanen.

Läs mer »

Magnethörna – Blåklinten

Barnen sitter vid bordet och bygger med de magnetiska kvadraterna. Ett utav barnen upptäcker att det går att sätta fast dem på stolen. De andra barnen gör likadant och detta sätter igång ett stort bygge på stolen under bordet.

Läs mer »

Utvecklingsdagar

Välkomna till höstterminen 2018 på Ängslyckan!

Under denna termin kommer vi att ha två utvecklingsdagar då förskolan är stängd samt en dag då all ordinarie personal är ledig och förskolan är öppen men endast med vikarier.

Läs mer »