Arbete och näringsliv

Arbete. Illustration: Alva Esping

Med sitt geografiska läge mitt i Öresundsregionen och sitt företagsvänliga klimat, är Staffanstorp ett bra val att bo och verka i.

Läget mellan Malmö och Lund och kommunikationer däremellan gynnar möjligheterna att etablera både små och stora företag på orten.

Samarbetet mellan kommunen och företagen är starkt förankrat och gör kommunen till en bra plats att driva sitt företag på. I Svenskt Näringslivs ranking, rankas Staffanstorps kommun högt och det Näringslivsprogram som kommunen arbetar efter borgar för fortsatt gott samarbete. De många företagen och möjligheten att arbeta i Staffanstorps kommun gör Staffanstorp till en kommun med attraktiva arbetsplatser.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

5 kommentarer till Arbete och näringsliv

 1. När är turistbyrån öppen?

  1. Hej Olle Mats!
   Staffanstorps kommun har ingen turistbyrå, men du kan besöka vårt medborgarkontor, de har en viss information de har öppet vardagar kl 8-16. Du kan också besöka biblioteket i Staffanstorp som också har en viss information, se deras öppettider här>>
   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 2. Hej!

  Är det möjligt att få tillgång till en lista med de enheter som tar emot sommarpraktikanter?
  Eftersom ansökningstiden sedan länge är ute men våra elever har visat initiativförmåga så vill vi gärna nå till arbetsplatserna för att se om vi kan hitta överenskommelser med arbetsgivarna som kringgår kommunens officiella förmedling av praktikplatser.

  Med vänlig hälsning
  Clemens, behandlingsassistent.

 3. Hej, jag skulle vilja uppdatera min profil/CV och personligt brev och dylikt för när jag söker tjänster. Hur gör jag detta?

  1. Hej!

   Du kan uppdatera din profil genom att logga in på din sida, inloggning hittar du under ”lediga jobb”. Om du har glömt dina inloggningsuppgifter kan jag skicka nytt användarnamn/lösenord till din mail. Jag behöver ditt för- och efternamn för att hitta dig i systemet.

   Vänliga hälsningar
   Elin Eklund
   elin.eklund@staffanstorp.se
   046-25 12 32


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »