Business Port Staffanstorp

Business Port Staffanstorp

Att ha ett gott företagsklimat är en högt prioriterad fråga i Staffanstorps kommun. Genom näringslivsbolaget Business Port underlättas kontakterna mellan myndigheter och kommun. Tillsammans skapar vi en näringslivsvänlig kommun.

Business Port är en plattform för samverkan mellan Näringslivet och Staffanstorps kommun. Business Port ska genom sin verksamhet skapa goda förutsättningar för redan etablerade företag i Staffanstorps kommun samt underlätta för dem som vill nyetablera företag i kommunen.

Business Port är din lots i en mängd olika frågor. Servicen är kostnadsfri och förenklar för dig som företagare. På detta vis kan vi också förkorta ledtiderna för bygglov och tillstånd.

Business Port verkar också för ett gott företagsklimat genom nätverkande. På vår webbplats hittar du mer om nätverkande inom kommunen.
Vi bevakar förändringar i vår region och bjuder in till olika seminarier för att upprätthålla en god kännedom om både regionen och fortbildning för företagare inom olika ämnen.

Länk till Business Port Staffanstorps webbplats >>

Business Ports ägare är

Företagsgruppen i Staffanstorp med 17 procent, Företagarna Öresund med 17 procent, LRF Ekonomi AB med 17 procent och Staffanstorps kommun med 49 procent.

Styrelsens ledamöter

Mårten Mårtensson, MIMS Invest AB, ordförande
Christian Sonesson, Staffanstorps kommun, vice ordförande
Clas Andersson, Staffanstorps kommun
Pierre Sjöström, Staffanstorps kommun
Emil Sällvik, LRF
Johan Gustafsson, Näringslivet
Kjell Peterson, Företagarna
Karin Nilsson, Näringslivet
Lotta Grönvall, Näringslivet
Michael Sandin, Näringslivet
Joakim Karlé, Företagsgruppen
Sanna Isaksson, Näringslivet

Business Port Staffanstorp AB
Box 77, Kometvägen 1
245 21 Staffanstorp
Tel 0709-35 00 99
VD Annika Jalgén

 

 

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 23 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »