Business Port Staffanstorp

Business Port Staffanstorp

Att ha ett gott företagsklimat är en högt prioriterad fråga i Staffanstorps kommun. Genom näringslivsbolaget Business Port underlättas kontakterna mellan myndigheter och kommun. Tillsammans skapar vi en näringslivsvänlig kommun.

Business Port är en plattform för samverkan mellan Näringslivet och Staffanstorps kommun. Business Port ska genom sin verksamhet skapa goda förutsättningar för redan etablerade företag i Staffanstorps kommun samt underlätta för dem som vill nyetablera företag i kommunen.

Business Port är din lots i en mängd olika frågor. Servicen är kostnadsfri och förenklar för dig som företagare. På detta vis kan vi också förkorta ledtiderna för bygglov och tillstånd.

Business Port verkar också för ett gott företagsklimat genom nätverkande. På vår webbplats hittar du mer om nätverkande inom kommunen.
Vi bevakar förändringar i vår region och bjuder in till olika seminarier för att upprätthålla en god kännedom om både regionen och fortbildning för företagare inom olika ämnen.

Länk till Business Port Staffanstorps webbplats >>

Business Ports ägare är

Företagsgruppen i Staffanstorp med 17 procent, Företagarna Öresund med 17 procent, LRF Ekonomi AB med 17 procent och Staffanstorps kommun med 49 procent.

Styrelsens ledamöter

Mats Persson, ordförande
Christian Sonesson, Staffanstorps kommun, vice ordförande
Catharina Holmström, Näringslivet
Jimmy Strandberg, Staffanstorps kommun
Emil Sällvik, LRF
Kjell Peterson, Företagarna
Lotta Grönvall, Näringslivet
Michael Sandin, Näringslivet
Pierre Sjöström, Staffanstorps kommun
Sanna Eklind, Näringslivet
Stefan Olofsson, Näringslivet
Thomas Nilsson, Företagsgruppen

Business Port Staffanstorp AB
Box 77, Kometvägen 1
245 21 Staffanstorp
Tel 0709-35 00 99
VD Annika Jalgén

 

 

 

Hoppa till navigering

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »