Lediga jobb

När du söker nytt jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem ovan genom att:

 • klicka på den tjänsten du är intresserad av ovan,
 • till höger där tjänsten är beskriven hittar du ”Skicka ansökan.

Kanske hittar du jobbet du vill ha här hos oss

Att jobba i Staffanstorps kommun innebär att du har ca 24 000 medborgare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Vi är Staffanstorps största arbetsplats med cirka 1 000 anställda fördelade inom förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, miljö, samhällsplanering och administration. Hos oss finns en bredd av meningsfulla, spännande och utmanande jobb!

Lägg in ditt CV hos oss

Ett tips innan du söker en specifik tjänst är att du börjar med att registrera ditt CV.

Vad är ett CV?

CV betyder Curriculum Vitae, vilket är latin för ”levnadsbeskrivning”. Ett annat ord för CV är meritförteckning. Ett CV är en sammanställning av dina kunskaper, erfarenheter, färdigheter och personliga egenskaper som du vill lyfta fram.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

46 kommentarer till Lediga jobb

 1. Hej,

  Jag försöker att söka ett jobb hos er, men när jag vill lägga upp mig som ny användare kommer det upp en röd text att jag ska godkänna villkoren. Dock finns det ingenstans att bocka i att jag godkänner.

  Tacksam för besked hur jag ska göra.

  Med vänlig hälsning

  Inger

  1. Hej Inger!

   Tack för ditt intresse att söka arbete i Staffanstorps Kommun.

   Längst ner på sidan i ansökningsformuläret ska det finnas en kryssruta. Där bredvid står det: ”Jag har tagit del av informationen och godkänner integritetspolicyn”.

   Det ser dock inte exakt likadant ut i alla webbläsare, men knappen borde ändå ligga längst ner på sidan. Tyvärr har vi inte lyckats göra knappen större, men vi ska försöka se om vi kan göra den tydligare på något annat sätt.

   Med vänliga hälsningar,
   Henrik Lindqvist
   Staffanstorps kommun