Lediga jobb

När du söker nytt jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem ovan genom att:

 • klicka på den tjänsten du är intresserad av ovan,
 • till höger där tjänsten är beskriven hittar du ”Skicka ansökan.

Kanske hittar du jobbet du vill ha här hos oss

Att jobba i Staffanstorps kommun innebär att du har ca 24 000 medborgare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Vi är Staffanstorps största arbetsplats med cirka 1 000 anställda fördelade inom förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, miljö, samhällsplanering och administration. Hos oss finns en bredd av meningsfulla, spännande och utmanande jobb!

Lägg in ditt CV hos oss

Ett tips innan du söker en specifik tjänst är att du börjar med att registrera ditt CV.

Vad är ett CV?

CV betyder Curriculum Vitae, vilket är latin för ”levnadsbeskrivning”. Ett annat ord för CV är meritförteckning. Ett CV är en sammanställning av dina kunskaper, erfarenheter, färdigheter och personliga egenskaper som du vill lyfta fram.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

46 kommentarer till Lediga jobb

 1. Hej,
  Mitt namn är Maria. Jag är utbildad konstnär och legitimerad bild, media och textil lärare som har jobbat några år i grundskolor och gymnasieskolor i Sverige.
  Jag har bild och visuellt lärande som huvudämne (från Malmö högskolan) och media och kommunikationsvetenskap som sidoämne (från Lunds universitet).
  Min konstnärliga högskoleutbildning från Iran håller en internationell klass. I utbildningen ingick dessutom kläd- och textildesign. Mina rötter i en utomeuropeisk kultur kommer att vara en tillgång för den arbetsplats där jag kommer att jobba. Jag har stora ämneskunskaper och kommer att omsätta dem i intressanta och nyttiga lärandesituationer så väl för barn och ungdomar som vuxna. Jag har även erfarenheter av att undervisa och hjälpa med elever med synnedsättning.

  Med vänliga hälsningar Maria Javidi Rad

  1. Hej Maria!

   Vi uppskattar ditt intresse för att arbeta i Staffanstorps kommun. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera din ansökan via kommentarsfältet på vår hemsida. Vi ber dig därför vänligen skicka in din ansökan via länken/inloggningen ovan. Alternativt att du söker de tjänster som vi för tillfället annonserar. Alla våra tjänster annonseras via Staffanstorp.se.

   Som exempel har vi för tillfället en tjänst som fritidspedagog till Baldersskolan (referensnummer: 2018-259). Kanske kan detta vara något för dig?

   Med vänliga hälsningar,
   Henrik Lindqvist
   Staffanstorps kommun

 2. Hej ! Har laddad upp mitt CV flera ggr idag men kan inte själv se det ? Har ni fått det ? Tack !

  1. Hej Magnus!

   Jag har lagt ett mail till dig. Återkom gärna så ska jag se hur jag kan hjälpa dig till att kunna skicka in din ansökan.

   Med vänlig hälsning
   Henrik Lindqvist
   Staffanstorps kommun

 3. Hej!
  Jag sökte till tjänsten som modersmålslärare i Staffanstorp. Jag skickade min ansökan till er men jag fick inte svar. Kan någon hjälpa mig tack
  Mohanad Ghareeb
  Åkerlyckan

  1. Hej Mohanad!
   Jag har försökt att kontakta dig via epost men jag har fått meddelandena i retur. Du kan kontakta Marie Olsson via e-post

   Med vänliga hälsningar
   Anja Ritzau
   Utbildningsstrateg

  2. Hej Anja!
   Tack så mycket att du svarar min meddelande.Jag vet inte vad som hände i min E- mail. Jag har varit kontakt med Marie och hon så till mig jag behålla på min ansökan.
   Jag hoppas att jag hör av er så fort som möjligt.
   Med vänliga hälsningar Mohanad

 4. Hej!
  Hörde talas om att det fanns jobbannons ute på ett dagcenter i Staffanstorp?
  Men hittade ingen här på lediga jobb? Vet du något om detta? Har datumen för ansökan gått ut?

  Mvh Anna Johansson

  1. Hej!

   Jag är inte helt säker på vilken tjänst du menar men vi söker dels timvikarier som boendestödjare/stödassistent, dels LSS-handläggare.

   Boendestödjare/stödassistent: https://staffanstorp.easycruit.com/vacancy/1991185/6591
   LSS-handläggare: https://staffanstorp.easycruit.com/vacancy/1976139/6591

   Med vänlig hälsning
   Elin Eklund
   Staffanstorps kommun

 5. Hej. I facebookgruppen ”Välkommen till Staffanstorp” lades det ut en förfrågan från kostenheten att om man ville ha jobb så kunde man skicka PM till personen ifråga. Det stod också att det kunde bli många timmar som timvikariat. Är det verkligen seriöst att anställda hos er använder sina privata facebookkonton som rekryteringsväg? Ingen beskrivning av tjänsten eller önskan om något annat än ett PM. Jag tycker det är oroande och oprofessionellt att ni inte använder er av mer säkra och seriösa kanaler och att ni inte har mer önskan om kompetens för er personal än medlemskap i en facebookgrupp. Staffanstorps som arbetsgivare sjönk väldigt lågt i alla fall i mina ögon.

  1. Hej!
   Beklagar att du ser det så. Vi annonserar vanligtvis våra lediga tjänster via traditionella kanaler men i det här fallet handlar det om en intresseanmälan/spontanansökan till extrajobb. En intresseanmälan är ingen garanti för anställning hos oss utan det görs alltid en bedömning av personens kvalifikationer och lämplighet.

   Genom att använda facebook och andra sociala medier kan vi nå de personer som inte aktivt söker jobb. Jag håller med om att det inte bara ska riktas till människor som är medlemmar i en sluten grupp, framöver kommer vi därför att gå ut med denna information via Staffanstorps facebooksida. Vi kan dock inte hindra medarbetare från att tipsa andra om att anmäla sitt intresse hos oss.

   Med vänlig hälsning
   Elin Eklund
   Staffanstorps kommun

   1. Hej! Har jobbat 30 år i äldrevårde i annan kommun, på boende med dementa. Funderar på att sluta och börja som timanställd i stället. Hur är behovet hos er? Inte i hemtjänst, enbart på boende. Är 62 år

    Mvh

    Ingrid

    1. Hej!

     Vi har en annons ute där vi söker timvikarier inom vården, du hittar annonsen längre upp på sidan. Lycka till!
     Länk till annons: https://staffanstorp.easycruit.com/vacancy/1987035/6591

     Med vänlig hälsning
     Elin Eklund
     Staffanstorps kommun

 6. Hej. Mitt namn är Lisbeth och är pensionerad barnskötare från Malmö kommun, men är nyinflyttad i Hjärup. Jag undrar om ni behöver vikarie inom barnomsorgen.
  Mvh Lisbeth Åberg

  1. Hej Lisbeth!
   Du är välkommen att mejla dina kontaktuppgifter till mig så lovar jag att skicka dem vidare till förskolecheferna i kommunen. Du behöver också ha ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister att visa upp vid eventuell timanställning. eva.mellberg@staffanstorp.se

   Vänligen Eva Mellberg, avdelningschef förskola

 7. Hej!
  Jag heter Margaretha och undrar om ni kan ta emot mig för att arbetspröva? Allt inom administration/lite ekonomi/reception/order är av intresse.
  Jag vet om att det är en vild idé men jag hade varit väldigt tacksam om jag kunde få arbetspröva hos er på kommunen.

  Med vänlig hälsning Margaretha

  1. Hej!

   Hör av dig till Michael Larsson, arbetsmarknadshandläggare, så kan han berätta mer. Du når honom via följande mailadress: michael.larsson@staffanstorp.se.

   Med vänlig hälsning
   Elin Eklund
   Staffanstorps kommun

 8. Kommer inte vidare med min ansökan gällande tjänsten ”måltidsutvecklare”
  Står error och retry?
  Har försökt i tre dagar nu, hjälp!

  1. Hej!

   Vad konstigt att du får upp ett felmeddelande. Vi har mottagit din ansökan med tillhörande CV och personligt brev. Om du vill uppdatera din ansökan är du välkommen att kontakta mig, elin.eklund@staffanstorp.se.

   Med vänlig hälsning
   Elin Eklund
   Staffanstorps kommun

 9. Hej!
  Jag kommer inte ihåg mitt användarnamn. Går det att få skickat inloggningsuppgifterna till sig?

  Mvh
  Johanna

  1. Hej!

   Jag har skickat inloggningsuppgifter till din mail.

   Med vänlig hälsning
   Elin Eklund
   Staffanstorps kommun

 10. Hej!

  Jag kommer inte åt mitt cv hur gör jag. Kan ni skicka inloggning till mig.

  Mvh Caroline

  1. Hej!

   Jag har skickat inloggningsuppgifter till din mail.

   Med vänlig hälsning

   Elin Eklund
   Staffanstorps kommun

 11. Hej! Jag har skickat mitt intresse om att jobba i Staffanstorp kommun i hemtjänst, men vet inte när ska ni läsa o svara mig? Tack Norhan

  1. Hej!

   Sista ansökningsdag för tjänsten som undersköterska är den 27 november, därefter sker intervjuer och du får reda på om du går vidare i processen eller ej. Har du fler frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Ola Bentzen, enhetschef, tel. 046-25 12 79

   Med vänlig hälsning
   Elin Eklund
   Staffanstorps kommun

 12. Hej,
  Jag vill gärna veta om det finns HVB hem i Staffanstorps kommun?
  Tack

  1. Hej Kordo!
   Staffanstorps kommun har inga egna HVB-hem.
   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

   1. Att här inte är några hvb hem i kommunen gör mig glad och tryggare både för min och mina barns välbefinnand. Se till att det förblir så.

    1. Innebär det att du var ledsen och otrygg tidigare? Känns tråkigt att du och dina barn ska behöva vara oroliga på grund av en taskig människosyn.

 13. Hej
  Var hittar jag information om vem som är facklig företrädare på en skola?
  Oftast står det ju i annonser men jag hittar inte det i skolans platsannons.

  1. Hej Louise!
   Vi har inte den informationen i alla jobbannonser.

   Facklig företrädare för Lärarförbundet är Maria Ling, tel. 046-25 13 83. Har du andra frågor kring facklig verksamhet är du välkommen att kontakta kommunens växel, 046-25 11 00.

   Med vänlig hälsning Elin Eklund, Staffanstorps kommun

 14. Hej!
  Vem kontaktar man för förfrågan om vikariebehov inom hemvård yngre ,Lss och ev.hemvård äldre. Har undersköterska med inriktning psykiatri, Gpu, Ppu, Och en himla massa erfarenhet inom detta

  Mvh Nyinflyttad

  1. Hej!

   Vi annonserar alla lediga tjänster på vår webbplats. Under fliken Omsorg finns även kontaktuppgifter till samtliga verksamheter om du vill höra om det finns ett behov av timvikarier.

   Med vänliga hälsningar
   Elin Eklund

 15. Har skickat mail till dig Ann-Christin.

  MVH
  Sofia

 16. Jag kommer ej ihåg mitt användarnamn och lösenord för att logga in och få tillgång till mitt CV. Hur gör jag då?

  Med vänlig hälsning
  Sofia

  1. Hej Sofia!
   Du kan mejla mig på ann-christin.rask@staffanstorp.se, jag behöver ditt namn och ditt personnr.
   Vänligen Ann-Christin Rask, Staffanstorps kommun

 17. Hej!

  Jag undrar om det i Staffanstorp kommun finns eller planerar att starta ett boende för flyktingar/ensamkommande? Finns det behov av extrapersonal, och finns det i så fall någonstans jag kan anmäla mitt intresse?

  Mvh Johanna

  1. Hej!
   Det finns inte boenden för flyktingar eller ensamkommande barn i Staffanstorps kommun. I dagsläget planeras inte heller några boenden. Men du är välkommen att lämna kontaktuppgifter och CV till mig om du skulle vilja bli kontaktad ifall situationen förändras.

   Med vänlig hälsning Mikaela Troberg

 18. Hej! Kan man se statistik över hur många som sökt samma tjänst som jag?
  Är nyfiken på hur många som sökt.

  1. Hej Angelica!
   Bättre sent än aldrig, ledsen att jag missat att svara.
   Vi för ingen statistik som vi lägger ut på vår webbplats över antalet som söker våra utannonserade tjänster. Vill du veta hur många som sökte på den tjänsten som du sökte kan du ringa mig på 046-25 12 32.
   Med vänliga hälsningar
   Ann-Christin Rask, Staffanstorps kommun

 19. Hej!
  Jag ska flytta till Staffanstorp och söker jobb som barnskötare (är utbildad). Finns det någon jag kan kontakta inom förskoleverksamheten/förvaltningen för att få reda på hur möjligheterna ser ut? mvh louise

  1. Hej
   Vi lägger ut alla lediga tjänster här på vår webbplats.
   Du kan även ta kontakt med förskolecheferna ute på förskolorna om du vill anmäla ditt intresse för timanställning.
   Välkommen att söka tjänster hos oss.
   Med vänliga hälsningar
   Ann-Christin Rask

 20. Hej, jag flyttar till Staffanstorp efter sommaren och undrar hur jag kan söka till en timanställning /vikarie inom äldreomsorgen? Jag har jobbat inom det i 2,5 år och trivs jätte bra så vill jätte gärna fortsätta att jobba med det när jag flyttar också.
  MVH

  1. Hej!
   Vi lägger ut alla lediga tjänster här på vår webbplats.
   Välkommen att söka tjänster hos oss.

   Med vänliga hälsningar
   Ann-Christin Rask
   Personalavdelningen