Medarbetarnas vardag på Instagram

Kommunens kontopå Instagram

Staffanstorps kommun har en bredd av meningsfulla, spännande och utmanande jobb! Totalt är vi cirka 1 000 medarbetare fördelade inom till exempel förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, miljö, samhällsplanering och administration. Vi vill genom Instagramkontot visa upp vad våra medarbetare gör i sin vardag. Vi har en stor mängd olika yrken och yrkesgrupper som alla kanske inte känner till.

Varannan vecka kommer vi att ha en ny medarbetare på Instagram som berättar om sin arbetsvardag. Välkommen att följa hur vi jobbar. Staffanstorps kommun på Instagram >>

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »