Samarbeten och etableringar

Handslag. Foto: Meditations via Pixabay

För att stimulera och påverka utvecklingen av det regionala och lokala närings- och arbetslivet initierar och deltar Staffanstorps kommun i olika  samarbetsprojekt.

Det pågår till exempel ett projekt med samverkan inom rehabilitering tillsammans med andra myndigheter. MalmöLundregionen samarbetar exempelvis med övergripande strategier, lyfter upp regionens styrkor och bredd och samarbetar i praktiska frågor.

Hoppa till navigering

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »