Brandskydd

Utrym Foto: Lisbeth Svensson

Systematiskt brandskyddsarbete ska bedrivas av alla verksamheter. Det kan vara väldigt olika omfattning på detta arbete beroende på verksamhetens storlek och karaktär.

För mer detaljerad information läs mera på denna länk: Myndigheten för samhällskydd och beredskaps webbsida eller kontakta oss via e-post

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Brandskydd

 1. Hej Gunnel.

  Om du går in på MSB:s hemsida och söker på skyddsrum, finns det vanliga frågor och svar. Det finns en karta där man med hjälp av din adress kan se var skyddsrummen finns i närheten av dig.

  Med vänliga hälsningar
  Marianne Danell
  Räddningstjänsten Lomma-Staffanstorp

 2. Hej

  Försvarsmyndigheten har ju via TV uppmanat oss att ”ta reda på var ditt skyddsrum finns”.
  Bor på Nämndemansgården 19 a.

  Tacksam för ett svar
  Vänligen
  Gunnel Olsson


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »