Försäkringar

Staffanstorps kommun har en grundläggande olycksfallsförsäkring för alla barn inom förskoleverksamheten samt för barn och ungdomar i grundskolan. Olycksfallsförsäkring finns också för gymnasieelever och komvuxelever som bor i Staffanstorps kommun. Försäkringen gäller under skoltid/verksamhetstid samt direktfärd till och från skolan. Mer information finns här: Försäkringsbesked STAFFANSTORPS KOMMUN

Försäkringen täcker även ungdomar folkbokförda i Staffanstorp, som går i friskolor eller annan kommuns grund- eller gymnasieskola.

Försäkringen är en olycksfallsförsäkring och gäller inte vid sjukdom. Föräldrar som vill ha ett fullgott försäkringsskydd för sina barn kan komplettera med en sjuk- och olycksfallsförsäkring.

Kontakta  Protector försäkring, 08-410 637 00. Anmälan finns  på Protectors webbplats, ska skickas i original per post.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

3 kommentarer till Försäkringar

 1. Hej Staffanstorps kommun
  Dags att uppdatera informationen om olycksfallsförsäkringen genom att lägga upp årets försäkringsbesked.
  Hälsningar
  Håkan

  1. Hej Håkan,
   Tack för din kommentar. Den kommer att läggas upp här snarast möjligt.
   Vänligen
   Anne Björcke, utbildningsförvaltningen

 2. Hej!
  Jag har skickat in en skadeanmälan till If och nu fått den i retur då det är Protector som tydligen sedan ett tag tillbaka är försäkringsgivare. Blanketten fick jag från Anneroskolan. En snabb koll på nätet visar att även Hjärupslundsskolan hänvisar till If.
  Kolla gärna igenom skolornas hemsidor för att säkerställa att det hänvisas till rätt försäkringsbolag.
  Hälsningar
  Manfred


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »