Försäkringar

Staffanstorps kommun har en grundläggande olycksfallsförsäkring för alla barn inom förskoleverksamheten samt för barn och ungdomar i grundskolan. Olycksfallsförsäkring finns också för gymnasieelever och komvuxelever som bor i Staffanstorps kommun. Försäkringen gäller under skoltid/verksamhetstid samt direktfärd till och från skolan. Mer information finns i Försäkringsbesked STAFFANSTORPS KOMMUN.

Försäkringen täcker även ungdomar folkbokförda i Staffanstorp, som går i friskolor eller annan kommuns grund- eller gymnasieskola.

Försäkringen är en olycksfallsförsäkring och gäller inte vid sjukdom. Föräldrar som vill ha ett fullgott försäkringsskydd för sina barn kan komplettera med en sjuk- och olycksfallsförsäkring.

Kontakta  Protector försäkring, 08-410 637 00. Anmälan finns  på Protectors webbplats, ska skickas i original per post.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

3 kommentarer till Försäkringar

 1. Hej!
  Jag har skickat in en skadeanmälan till If och nu fått den i retur då det är Protector som tydligen sedan ett tag tillbaka är försäkringsgivare. Blanketten fick jag från Anneroskolan. En snabb koll på nätet visar att även Hjärupslundsskolan hänvisar till If.
  Kolla gärna igenom skolornas hemsidor för att säkerställa att det hänvisas till rätt försäkringsbolag.
  Hälsningar
  Manfred

 2. Hej! Jag skickade en anmälan gällande min son till IF enligt försäkringsinformation här på siten, men fick till svar att Staffanstorps kommuns försäkring hos dem slutade gälla 150430. Vart ska jag istället vända mig med min skadeanmälan för incident inträffad 150611?
  Vänliga hälsningar
  Charlotte

  1. Hej Charlotte,
   Ursäkta att vi inte uppdaterat denna sida. Ny information kommer så snart alla framtida blanketter är klara. Nytt bolag enligt vår upphandlare är:
   Protector Försäkring
   Tel: 08 410 637 00
   Anmälan finns på deras hemsidan, skall skickas i
   original per post.

   http://www.protectorforsakring.se

   Mvh

   Gustav Hultqvist
   Utbildningssamordnare
   Barn och Utbildning
   Staffanstorps kommun


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »