Vklass – förskolan

Licens: vklass logotype

För att följa ditt barns utveckling i barnomsorgen använder vi Vklass, där kan du se dokumentation, pedagogiska planeringar och även lägga schema. Du får inloggningsuppgifter av din förskola, om du har frågor eller funderingar kring systemet kan du kontakta Vklassansvarig på förskolan.

Länk till Vklass

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

6 kommentarer till Vklass – förskolan

 1. Hej,
  Mina barn går till Hjärtat Gul och Vallmon förskola i Hjärup men jag vet inte hur kan jag logga in på Vklass och deras schema.
  Tack,

  1. Hej,
   När det gäller vklass så kontakta administratören eller förskolechefen på förskolan. De kan ge dig inloggning till vklass.
   Vänligen
   Anne Björcke, utbildningsförvaltningen

 2. hej,
  mitt andra barn ska börja förskola nu och hur lägger jag in hans schema i vklass? bara mitt äldsta barn står med!?

  1. Hej Linda!

   Ditt andra barn kommer dyka upp i Vklass efter ert planerade startdatum. De syns tyvärr inte i systemet i förväg.

   Med vänlig hälsning
   Jonathan Björkman

 3. Hej. Vem i kommunen är ansvarig för V-klass?
  Om man har önskningar eller åsikter om saker som inte fungerar var vänder man sig då. Inga frågor som personalen på förskolan kan svara på eller göra något åt. Det är systemet i sig jag vill fråga om.

  1. Hej Camilla!
   Det är mig du kan vända dig till, du får gärna skriva din fråga här eller mejla mig på jonathan.bjorkman@staffanstorp.se så kan jag föra vidare dina önskningar och åsikter till utvecklarna av systemet.

   Med vänlig hälsning
   Jonathan Björkman


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »